White Bream is een eenmanszaak op het gebied van elektronica en embedded systemen en gevestigd in Oud-Beijerland. We ontwerpen de elektronica en de bijbehorende software voor allerhande toepassingen, inclusief het support traject dat daar meestal bij komt kijken. Voor een aantal niche projecten met een tamelijk laag volume verrichten we ook de productie van de printplaten.

De man achter White Bream ben ik, Henk Bliek. Op 13 juli 2000 ben ik afgestudeerd op Elektrotechniek, Technische Computerkunde aan de Hogeschool Rotterdam & Omstreken. Daags daarna is White Bream ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Rotterdam. Tussen die oprichting en de start van mijn full-time ZZP bestaan ben ik nog een viertal jaren werkzaam geweest bij Lumino uit Zevenhuizen; een voormalig detacheringsburo voor embedded en elektronica. Die betrekking is ook de springplank is geweest naar het zelfstandige bestaan.

Behalve R&D voor derden verricht White Bream ook de nodige ontwikkeling aan eigen ideeën, om deze voor eigen winst en risico op de markt te brengen. Online zijn die activiteiten en producten terug te vinden op onze 'dot-com' website; whitebream.com.

Omdat productie en voorraden de nodige ruimte vereisen heeft White Bream per Juni 2018 een pand betrokken aan de Laurens Jzn. Costerstraat op industrieterrein De Bosschen in Oud-Beijerland. Uiteraard vinden daar nu ook de meeste andere activiteiten plaats.


Met vriendelijke groeten,

LinkedIn profiel

Henk Bliek
Director/eigenaar

hbliek@whitebream.nl

1 Juni 2018

Member of CAN in Automation CANopen

Former member of IrDA IrDA

TECHNISCH WEEKBLAD Technisch Weekblad

"De vrijheid om 's
nachts door te werken"