News

 

Nieuwe locatie voor White Bream!

Na bijna 18 ondernemen vanuit mijn woonadres zijn eindelijk tijd en gelegenheid aangebroken om een bedrijfspand te betrekken. Hiertoe heb ik een geschikte locatie gevonden, dat voldoende ruimte bied om alle activiteiten een plek te kunnen geven zonder al teveel 'ruimte-management'. Behalve gewoon kantoorwerk achter een computer komt er immers ook zeer veel prototyping en test & meet werk bij kijken om al die projecten tot een goed einde te brengen. Daarnaast is er de afgelopen jaren voor diverse projecten ook nog een stukje kleinschalig productiewerk bijgekomen. Dat zet uiteraard ook een behoorlijke stempel op de werkomgeving.

Bovendien is er de ambitie om de komende tijd de basis van een industrieel netwerk op basis van CANopen®in de markt te zetten, waarvoor nog veel meer voorraad- en productie faciliteiten nodig gaan zijn.

Kortom, legio redenen om de huisvesting van White Bream eens danig te professionaliseren. Het zal natuurlijk de nodige weken duren voordat alles weer enigszins reilt en zeilt. Maar we doen ons best om jullie als klanten daar niets van te laten merken!


Tot ziens aan de L.J.Costerstraat 13d!
Met vriendelijke groet,

Henk Bliek
1 juni 2018