Projectduur: ~ 4 manmaanden
Projectvorm: Fixed price & royalties
Gebruikte technologieŽn: Wavecom Quik, VGA camera, Open AT, automotive, GNU ARM, RF

Product omschrijving:

SpyBox Mark II is een modulair alarm systeem dat opgebouwd is rond een embedded GSM telefoon. Deze GSM wordt ingezet om middels SMS een bericht te kunnen verzenden wanneer er een alarm optreed. De SpyBox kan een alarm detecteren middels externe ingangen of met de optioneel ingebouwde PIR bewegingsdetector.

SpyBox Mark II

Optioneel is de SpyBox mk.II verkrijgbaar met een ingebouwde camera. Met deze camera wordt er op het moment van alarm of op afroep een foto gemaakt en op een website geplaats of per MMS verzonden naar een mobiele telefoon. Andere (toekomstige) opties zijn een geluidmodule en een bewegingsdetector.

De SpyBox mk.II wordt aangestuurd met een gewone mobiele of vaste telefoon. Door middel van de numerieke toetsen kunnen de instellingen van de SpyBox worden veranderd of de huidige status worden opgevraagd.

Project omschrijving:

De ontwikkeling van de SpyBox mk.II is geinitieerd vanuit de wens om een product op de markt te zetten dat niet alleen de hierboven beschreven functionalitiet omvat, maar dat ook voldoet aan de wensen van de markt. Dat betekent onder andere dat het apparaat er goed uit moet zien voor een gunstige prijs.

Wavecom

Wavecom GPRS Module

OpenAT inside

JPEG Camera